Popz Produktionen flytter til Ungarn

Det er med blandede følelser vi kan informere om, at POPZ® flytter vores produktion af popcorn fra Slagelse i Danmark til Debrecen i Ungarn. Udflytningen skyldes nødvendigheden af at reducere POPZ® produktionsomkostninger, specielt lønninger.

Vi er kede af det på vegne af de omkring 30 af vore dygtige medarbejdere, som vil miste deres arbejde i forbindelse med denne flytning. Vore tanker går til dem og deres familier.

Vores salgsafdeling og administration vil ikke blive berørt at lukningen af vores fabrik i Slagelse. Vi vil fortsat servicere vore kunder i såvel Danmark som på alle vore eksportmarkeder fra Danmark. Alle POPZ® kunder vil beholde deres normale kontaktpersoner og blive serviceret af det sædvanlige salgsteam.

Det forventes, at produktionen i Danmark vil lukke den 30. september 2011.

Fra oktober måned vil alle vores varer blive produceret på en nyopført fabrik, designet fra grunden til at være den mest effektive mikrobølgepopcornsfabrik i verden. Fabrikken er placeret i den østlige del af Ungarn i landets andenstørste by, Debrecen. Produktionen vil bestå af vore produktionslinier fra Danmark suppleret med yderligere kapacitet fra nye linier. Dette vi være Europas største og mest moderne produktion af mikrobølgepopcorn.

Med dette tiltag står vi klar til at gå fremtiden i møde med en ny fabrik og et stærkt fokus på fortsat at producere mikrobølgepopcorn af den allerhøjeste kvalitet.

Download PDF:

Popz_information_-_2011-06-06.pdf